Groeten uit Kethel vanuit ’t Kethelhuys

De loftrompet heb ik al bezongen over ’t Kethelhuys op mijn website, een bijzondere aanwinst voor het lieflijke dorp Kethel.

De oude aanzichtkaarten van Kethel zijn bijna niet meer te koop. Maar ’t Kethelhuys heeft met een prachtig initiatief genomen om een leuke aanzichtkaart te maken zodat we weer een groet uit Kethel kunnen versturen.

kethelhuys-2009 kethelhuys-2-2009

Published in: on 4 mei 2009 at 20:41  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://daarwaaruithangt.nl/2009/05/04/groeten-uit-kethel-van-het-kethelhuys/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 reactiesPlaats een reactie

 1. Hoi, Adrie,
  Toevallig zag ik vanmiddag op een hotelkamer tijdens een klusje een aanzichtkaart van Kethel op het schrijfbureau liggen. De betreffende gast had een middagje Kethel gedaan. Geen hod nieuws, maar toch.
  Groet, Cees.

  • Hallo Cees, zulke berichten doen mijn Kethelse hart goed, als gasten van het hotel een rondleiding door Kethel wensen, kan je ze altijd doorverwijzen naar mij, groetjes Adrie

 2. Adrie
  Ik ben in 1951 geboren op het Noordeinde in Kethel.
  Ik heb een vraag. Kan jij mij aangeven wat er stond tegenover het Raadhuis, waar nu winkels staan. Ik kan het mij niet meer herinneren hoewel ik er dagelijks langs kwam op weg naar de Martinusschool.
  Ik kon je e-mail adres niet vinden dus daarom langs deze weg de vraag.
  Groet
  Leo Ham

  • Beste Leo, bedankt voor je reactie, we zijn van het zelfde bouwjaar zie ik, dus zullen wij elkaar ongetwijfeld als Kethelse van gezicht kennen. Maar nu over het weiland tegenover het Raadhuis. Op mijn website heb ik er een item over en het heet Ooit een bijzonder weiland De Kleine Harg. Mogelijk moet dat herinneringen bij je oproepen.
   Met vriendelijke groet Adrie


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: