Jubileum Adrianus Vlugman

Jubileum van Jan Vlugman Sr. omstreeks 1939 (2) Een prachtige foto voor het Raadhuis in Kethel in 1938 of 1939, de heer A. Vlugman werd hier gehuldigd voor zijn 25 jarig jubileum als gemeentewerker voor de gemeente Kethel. Adrianus zorgde, dat langs de wegen in Kethel de bermen netjes bijgehouden werden. De jubilaris, de heer Vlugman zit met zijn hond op schoot in het midden van de foto, zijn hond was er als hij zijn werk uitvoerde altijd bij. Links naast hem zit zijn vrouw en rechts naast hem burgemeester J.J. van der Lip, de laatste burgemeester van Kethel.  Naast de burgemeester zit gemeente secretaris C. Brunt. De heer Brunt heeft na de annexatie van Kethel met Schiedam nog vele jaren als secretaris in het Raadhuis van Kethel gewerkt. Links bovenin en goed herkenbaar met politiepet veldwachter J. Korpel en in het midden bovenin voor de deur van het Raadhuis, Rijksveldwachter Braams. Voor de rest op de foto nog vele bekende en onbekende namen. Desgewenst bekend bij mij.

Kerkweg A. Vlugman 1930 Adrianus Vlugman met hond aan het werk.

 

 

 

Op de foto, voor veldwachter Korpel, de zoon van Adrianus, Jan Vlugman. Jan had een aannemingsbedrijf in Kethel en was actief in het verenigingsleven van Kethel, organiseerde met dokter van der Kuij de jaarlijkse Oudenvandagenrit.

afb. 1 Deelnemers en vrijwilligers, Leen de Bruin, Jan Vlugman, Bram Bekenkamp Jan Vlugman in het midden tijdens een uitje met de ouden van dagen van Kethel.

SG10_1958-59-05-110

 

Published in: on 19 juni 2015 at 10:57  Geef een reactie  

The URI to TrackBack this entry is: https://daarwaaruithangt.nl/2015/06/19/jubileum-adrianus-vlugman/trackback/